Main menu

TIKK

TIKK
2014
Inárcsi darab
Kb35
A II. TITÁNium Színházi Szemle MU –díjas előadása

A TIKK egy gimnáziumi tantestület „stratégiai hosszú hétvégéjét” követi végig az eldugott kulcsos-házba való megérkezéstől a tankerületi igazgató betoppanásáig. Erre az alkalomra csak félig-meddig önszántukból, nagyobb részt központi utasításra került sor, az intézményfenntartó TIKK ugyanis elvárja a gimnáziumtól, hogy a köznevelés átszervezéséhez igazodva alakítsa ki profilját, szakmai hitvallását.

A II. TITÁNium projekt támogatásával megvalósuló előadás alkotói között található igazgatásszervező, makrogazdasági elemző, drámapedagógus, képanimátor, idegenvezető, középiskolai tanár, pszichológia szakos hallgató, pénzügyi és személyzeti ügyintéző önkormányzatnál, végrehajtási ügyintéző a NAV-nál, bírósági fogalmazó, csecsemő- és kisgyermekgondozó. Vannak, akik már óvodába is együtt jártak és vannak, akik soha nem laktak ugyanazon a településen. Vidékiek és városiak. Központjuk Inárcs: kb. 35 km-re Budapesttől. A színházat közösségi térnek tekintik, ahol előny a nézőpontok sokasága, az alkotást pedig szabadnak: függetlennek és mindenki számára nyitottnak.

Az előadás támogatói: II. TITÁNium projekt, FÜGE, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, MU Színház

Díjak

Progress Pápa
Pápa
2015-07-05
Zsűri díjai
1. díj, a fesztivál legjobb előadása

Forrás

Szereplők

Viki: testnevelés, egészségtan
Levente: filozófia
Réka: kezdő tanárként ének-zene
Tanasszony
Kata: magyar, volt ének-zene
Mártika: igazgatóhelyettes
Laura: kémia, matek
Balázs: számítástechnika
Imre: Igazgató
Botond: történelem, földrajz

Rendező / Csoportvezető

Asszisztens

Mozgás

Zene


Zenész

gitár
zongora, gitár

Egyéb segítség

TIKK
szakértő konzulens
TIKK
fény, hang
TIKK
fény, hang
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline